Korbeák György: 2014 óta a Hajdú-Bihar Vármegyei Önkormányzat kiemelkedő eredményeket ért el

2014 óta a Hajdú-Bihar Vármegyei Önkormányzatot, politikailag és a területfejlesztés területén is kiemelkedő eredményeket ért el – emelte ki Korbeák György, a KDNP Hajdú-Bihar vármegyei elnöke a Fidesz-KDNP vármegyei közgyűlés jelöltjeiről tartott sajtótájékoztatón.

korbeák

A KDNP-s politikus úgy fogalmazott, a listán szereplő 41 fő mind azért dolgozik, hogy tovább, s minél jobban fejlődjön Hajdú-Bihar vármegye.

Korbeák György hozzátette, az elmúlt napokban több ezer aláírást gyűjtöttek a szervezet aktivistái, de a következő időszakban is folytatják, hogy lehetőleg minél több választópolgárhoz személyesen is eljussanak, s bemutathassák az eddigi eredményeket, jövőbeni célkitűzéseket. Továbbá megjegyezte,

a Fidesz-KDNP 2006 óta vezeti a vármegyét.”

kósaKósa Lajos, a Fidesz Hajdú-Bihar vármegyei elnöke elmondta, a listát a jelenlegi közgyűléselnök, Pajna Zoltán vezeti, őt követi egyik alelnöke, Bulcsu László, majd Kiss Attilával, Hajdúböszörmény polgármesterével, Czeglédi Gyulával, Hajdúszoboszló polgármesterével és Ménes Andreával, Vámospércs polgármesterével folytatódik a sor.

Pajna Zoltán egyúttal a Fidesz-KDNP jelöltje a vármegyei önkormányzat elnöki tisztségére”

– emelte ki a honatya.

Megjegyezte, jelenleg 16 főt delegál a pártszövetség a közgyűlésbe, bíznak benne, hogy legalább ugyanennyi fővel folytathatják a munkát június 9 után.

kósaPajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Önkormányzat elnöke ismertette: a vármegyében 266 ezer 869 választópolgár van, a jelölőlista állításához ezek egy százalékának ajánlása szükséges.

Kiemelte,

a 41 jelöltjük között 27-en jelenleg is polgármesterek, további 3 fő pedig polgármesterjelölt.”

 

 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!