A KDNP Gödöllői Szervezete elutasítja a polgármester által képviselt politikát

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete közleményében megdöbbenését fejezi ki Gödöllő polgármesterének politikai megnyilvánulásaival kapcsolatban. A szervezet elutasítja, hogy Gémesi György polgármester úr arra használja a helyi közéleti szerepét, hogy új pártot létrehozva a kormánypártok országépítő munkáját támadja.

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezetének nyilatkozata

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete kijelenti, hogy mély megdöbbenéssel és csalódottsággal figyeljük Gödöllő polgármesterének politikai megnyilvánulásait. Szervezetünk nem tud, és nem is kíván azonosulni a Gémesi György által képviselt politikával.

A Fidesz és a KDNP szövetsége olyan érték alapú közösség, ami állandó, értékrenden és elveken alapuló egység, ezért elutasítjuk, hogy Polgármester úr ma arra használja a helyi közéleti szerepét, hogy új pártot létrehozva a kormánypártok ország építő munkáját támadja és bírálja. Emlékeztetjük Gémesi Györgyöt, hogy milyen sokat köszönhet azon pártok támogatásának, akiket most nemtelen kritikával illet.

A helyi KDNP szervezetét nem az aktuális érdekek, nem a személyes sértődöttség, vagy a politikai széljárás vezérli, hanem településünk és hazánk felemelkedéséért szeretnénk végezni a munkánkat. Nem valami, vagy valakik ellen szeretnénk meghatározni magunkat, hanem valamiért, a közösségért, amiben hiszünk, és aminek tagjai vagyunk.

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete a továbbiakban is a városunkban élők érdekében és szolgálatában kívánja végezni munkáját a helyi közösség fejlődésének érdekében.

Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete

Gödöllő, 2017. április 19.

kdnp.hu

Hozzászólások

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Allowed HTML tags: <em> <strong>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Insert SoundCloud track or set with the [soundcloud:URL] tag.
  • You may insert videos with [video:URL]

További információ a formázási lehetőségekről