A KDNP gratulál Áder János köztársasági elnök újraválasztásához

A KDNP gratulált Áder Jánosnak, akit az Országgyűlés ma ismét Magyarország köztársasági elnökévé választott. A kereszténydemokraták számára az államfő eddigi tevékenysége a biztosíték, hogy munkája során továbbra is mindenekelőtt a magyarság helyzetének javítását és teremtett környezetünk védelmét helyezi középpontba. „Hallassa hangját, szóljon mindannyiunkhoz és őrködjön hazánk jogállami működése fölött!" - fogalmaz a KDNP közleménye.

„Az államfő eddigi tevékenysége a biztosíték számunkra, hogy munkájában továbbra is mindenekelőtt a magyarság helyzetének javítását és a teremtett környezetünk védelmét helyezi a középpontba. Olyan világban élünk, amikor megannyi váratlan és kiszámíthatatlan kihívással kell megküzdenünk nap mint nap. Ebben a közös helytállásban számítunk az ismét bizalmat kapott államfő együttműködésére. A köztársasági elnök hallassa hangját és őrködjön hazánk jogállami működése fölött!” – áll a Kereszténydemokrata Néppárt közleményében.

Első képünkön Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, míg a másodikon Harrach Péter, a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője gratulál a parlamentben Áder János újraválasztott köztársasági elnöknek (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

 

 

 

kdnp.hu

Hozzászólások

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Allowed HTML tags: <em> <strong>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Insert SoundCloud track or set with the [soundcloud:URL] tag.
  • You may insert videos with [video:URL]

További információ a formázási lehetőségekről