'56-os emlékművet avatott Surján László

Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt tiszteletbeli elnöke, volt európai parlamenti képviselő Becsó Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője és Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnökének társaságában avatta fel az '56-os emlékművet pénteken, a Nógrád megyei Sóshartyánban.


Résztvevők az '56-os emlékmű avatóünnepségén a Nógrád megyei Sóshartyánban 2017. július 14-én. Az emlékmű Tóth Dávid szobrászművész alkotása. (MTI Fotó: Komka Péter)     


Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt tiszteletbeli elnöke, volt európai parlamenti képviselő (b), Becsó Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője (k) és Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke (j) felavatja az '56-os emlékművet a Nógrád megyei Sóshartyánban 2017. július 14-én. Az emlékmű Tóth Dávid szobrászművész alkotása. (MTI Fotó: Komka Péter)


Tóth Dávid szobrászművész '56-os emlékműve az avatóünnepségen a Nógrád megyei Sóshartyánban 2017. július 14-én. (MTI Fotó: Komka Péter)

kdnp.hu – MTI

Hozzászólások

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Allowed HTML tags: <em> <strong>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Insert SoundCloud track or set with the [soundcloud:URL] tag.
  • You may insert videos with [video:URL]

További információ a formázási lehetőségekről