Álszent alamizsna a Rózsadombon

Mi, fiatal kereszténydemokraták felszólítjuk Gyurcsány Ferencet, hogy hagyja abba a politikai haszonlesést szerencsétlen emberek kárára. Álságos és gyalázatos, hogy az az ember, aki 2004-ben a határon túli testvéreink, magyar emberek elleni gyűlölködésre uszított, majd 2005-ben egy egész focicsapatot terroristának nevezett, csak azért mert arab játékosok játszottak benne, most kizárólag önös politikai érdekből, a helyzet tényleges megoldásával egyáltalán nem törődve kihasználja a migránsokat.

Felháborító, hogy az az ember beszél szolidaritásról és emberi jogokról, aki 2006-ban gumilövedékkel és elképesztő rendőri brutalitással verte szét a békésen ünneplőket.

Felszólítjuk Gyurcsány Ferencet, hűséges csatlósait és a „véletlenül” arra járó tv stábokat, újságírókat, hogy fejezzék be az önző politikai haszonlesést és a mostani válságos helyzet tényleges megoldásán dolgozzanak, ami megőrzi Magyarországot, a magyar emberek munkáját és biztonságát.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!