Falus Ferenc olyat kér, ami már teljesült

Bagdy Gábor, a főváros kereszténydemokrata főpolgármester-helyettese szerint olyat kér a baloldal főpolgármester-jelöltje, ami már megvalósult. Hangsúlyozta: a főváros jelenlegi vezetése minden szerződést kitesz a honapjára, ezt törvény is előírja. Az átláthatósági biztosi pozíció létrehozásával kapcsolatban közölte: a főváros minden közbeszerzését egy ellenzéki, jobbikos vezetésű testület tárgyalja meg.

Bagdy Gábor az MTI-nek nyilatkozva reagált a Falus Ferenc által elmondottakra, aki sajtótájékoztatóján teljes átláthatóságot és egy átláthatósági biztosi poszt létrehozását ígérte Budapesten

Az átláthatósági biztosi pozíció létrehozásával kapcsolatban közölte: a főváros minden közbeszerzését egy ellenzéki, jobbikos vezetésű testület tárgyalja meg. A közbeszerzési bizottság a kisebb értékű közbeszerzésekről maga dönt, a nagyobbakkal kapcsolatban pedig javaslatot tesz a közgyűlésnek.  

A főpolgármester-helyettes hangsúlyozta: a bizottság vezetését éppen azért bízták a jobbikos Szabó Györgyre, mert korábban ettől a frakciótól érkezett a legtöbb bírálat.  

A főpolgármester-helyettes reagált Bodnár Zoltán, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltjének szavaira is, aki szerint ami a Citadella körül történik, az "ékes bizonyítéka" annak, hogy az egyszínű kormány és városvezetés nem jár semmilyen különleges haszonnal.  

Bagdy Gábor közölte: a fővárosnak semmi köze a Citadellához, annak nem vagyonkezelője, így ráhatása sincs a létesítmény sorsára.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!