Fenyvesi Zoltán a Fidesz-KDNP tapolcai jelöltje

Fenyvesi Zoltán ötvenéves ajkai tanár, iskolaigazgató a Veszprém megyei közgyűlés társadalmi megbízatású alelnöke a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje az április 12-ei tapolcai időközi választáson – jelentette be a Fidesz ügyvezető alelnöke pénteki sümegi sajtótájékoztatóján. Kósa Lajos közölte: a Fidesz elnöksége egyhangúlag támogatta a jelöltet és a KDNP elnökével is egyeztették személyét.

A Fidesz ügyvezető alelnöke elmondta, éles versenyt vár a tapolcai időközi választáson, hiszen már most 12 jelölő szervezet regisztrálta magát, és várhatóan - a veszprémi választáshoz hasonlóan - több független jelölt is lesz. Kósa Lajos bejelentette, hétfőn kezdik meg a támogató aláírások gyűjtését, amelynek során minél több helyi lakossal szeretnének találkozni, hogy meghallgassák, mit gondolnak a választókerületről, mit szeretnének megvalósítani a környéken.


(veol.hu)

Fenyvesi Zoltán huszonöt évig tanított Ajkán, jelenleg a várpalotai Thury György Gimnázium igazgatója. Több cikluson keresztül volt önkormányzati képviselő Ajkán, 2014 ősze óta a megyei közgyűlés társadalmi megbízatású alelnöke. Bemutatkozásában leszögezte, folytatni akarja elődje, a januárban elhunyt Lasztovicza Jenő által megkezdett munkát. Véleménye szerint a választás igazi tétje az, hogy mi lesz ott élő 72 ezer emberrel és a választókerületben található 60 településsel. Nem mindegy, hogy az európai uniós forrásokból mennyit tudunk ebbe a térségbe hozni – emelte ki Fenyvesi Zoltán. A legfontosabb kérdések között említette azt, hogy milyen gazdaságélénkítő, munkahelyteremtő programot tudnak megvalósítani, milyen kulturális rendezvényeket tudnak oda vinni, milyen lesz az óvodánk, a bölcsődénk, mi lesz a gyermekeink jövője.

Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében azért kell időközi választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt.

A voksolás hatvan település választópolgárait érinti: szavazhatnak Ábrahámhegy, Ajka, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonederics, Balatonrendes, Bazsi, Bodorfa, Csabrendek, Dabronc, Gógánfa, Gyepükaján, Gyulakeszi, Halimba, Hegyesd, Hegymagas, Hetyefő, Hosztót, Kapolcs, Káptalanfa, Káptalantóti, Kékkút, Kisapáti, Kővágóörs, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Megyer, Mindszentkálla, Monostorapáti, Nagyvázsony, Nemesgulács, Nemeshany, Nemesvita, Nyirád, Öcs, Pula, Pusztamiske, Raposka, Révfülöp, Rigács, Salföld, Sáska, Sümeg, Sümegprága, Szentbékkálla, Szentimrefalva, Szigliget, Szőc, Taliándörögd, Tapolca, Ukk, Uzsa, Veszprémgalsa, Vigántpetend, Zalaerdőd, Zalagyömörő, Zalahaláp, Zalameggyes, Zalaszegvár választói.   

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!