Hazánk össztűz alatt

A kormánypártok elkötelezettek abban, hogy bármilyen össztűz alatt is van hazánk, megvédjük Európa és Magyarország határát; megépítjük a második kerítést és megerősítjük a jogi határzárat – szögezte le Hollik István országgyűlési képviselő (KDNP) pénteki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz–KDNP képviselője aláhúzta, Magyarország össztűz alatt van, mert nem vagyunk hajlandóak befogadni a migránsokat. A brüsszeli bürokraták és a migránspárti Soros-szervezetek egymás után adják a hazánkat támadó nyilatkozatokat, mert mi magunk akarjuk eldönteni, kit engedünk be Magyarország területére – fűzte hozzá. A politikus szerint ez egyértelmű nyomásgyakorlási szándék, mely arra vonatkozik, hogy a Fidesz-KDNP-kormány változtasson a bevándorláspolitikáján.

Kiemelte, már kórusban fenyegeti hazánkat a brüsszeli bizottság alelnöke, görög migrációs biztosa, adóügyi biztosa, valamint a migránspárti Soros-szervezetek és a strasbourgi bíróság is meg akar büntetni bennünket.

Frans Timmermans, a brüsszeli bizottság migránspárti liberális alelnöke Magyarország elleni közös uniós fellépést sürget; azt akarja elérni, hogy a tagállamok kormányfői ítéljék el hazánkat. Egy másik brüsszeli biztos kötelezettségszegési eljárás indítását, a harmadik brüsszeli biztos az uniós források elvonását követeli, a Soros-szervezetek emellett az uniós szavazati jogunk felfüggesztését akarják. A migrációs biztos pedig jövő héten személyesen is eljön Budapestre, hogy a megerősített jogi határzárat támadja, és egy mai hír alapján már az Európa Tanács is támad bennünket – sorolta Hollik István. Ezek a brüsszeli nyilatkozatok már csak azért is felháborítóak, mert a jelek mára egyértelműek: a bevándorlás Európa biztonságát és identitását fenyegeti – szögezte le a kormánypárti képviselő.

Hollik István aláhúzta, a brüsszeli félmegoldásokon alapuló politika megbukott, Törökország az EU-török egyezmény felmondásával fenyeget, így újabb migránsáradat indulhat el Európa felé.

Ha ez nem lenne elég, akkor csak ezen a héten volt egy iszlamista terrortámadás Londonban, és csütörtökön egy másik kísérlet Belgiumban, valamint Róma is éppen a legmagasabb terrorkészültségben van – tette hozzá.

Felhívta a figyelmet arra, a helyzet idővel csak rosszabb lesz, mert Európában már több millió a tisztázatlan státuszú migráns és ez biztonsági kockázatot jelent. Hozzátette: Brüsszel azonban ahelyett, hogy az európai emberek biztonságával foglalkozna, még most is Magyarország megbüntetésén fáradozik, és megpróbál kioktatni bennünket demokráciából és szabálykövetésből.

A képviselő aláhúzta, olyanok kérik számon rajtunk a szabályok követését, akik nem tartják be azokat. A kormánypártok elkötelezettek abban, hogy bármilyen össztűz alatt is van hazánk, megvédjük Európa és Magyarország határát; megépítjük a második kerítést és megerősítjük a jogi határzárat – szögezte le Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!