Magyarországról szól az unió legnagyobb botránya

Az Európai Unió legnagyobb botrányával állunk szemben – mondta a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat című műsorában Surján László, az Európai Parlament kereszténydemokrata alelnöke. A politikus hangsúlyozta: Viviane Redingnek, valamint az Európai Bizottság alelnökének mihamarabb tisztáznia kell magát. Ismert a Magyar Nemzet brüsszeli forrásokból megtudta: az Európai Bizottság alelnöke egy zárt körű konferencián azt mondta, mindent megtesz, hogy gyengítse a jövő évi, magyarországi választások legitimitását

Amerikából pénzelt, nem kormányzati szervezetek pedig elhitetik majd, hogy a szavazófülkékben kamerákkal figyelik a voksolókat. Marton Adrienn interjúja. A KDNP frakcióvezetője az unió illetékes bizottsága elé viszi a kérdést, emellett feljelentést tesz a biztos hazai tettestársai ellen.

A témában a Hír TV Magyarország élőben című műsorában megszólalt a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója, Lovas István. A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a választási csalás előkészítésének gyanúját veti fel az, ami a Magyar Nemzetben megjelent az Európai Unió bizottságának alelnökéről. A KDNP szerint az Európai Unió reformra szorul.

A világ közvéleményét egyre inkább foglalkoztatja, hogy mi történik az évente összeülő Bilderberg-konferenciákon, amelyen idén európai parlamenti képviselők mellett José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke is részt vett. A magyarországi neoliberális sajtó többsége még az esemény tényéről is hallgat. Éppen ezért volt fontos, hogy Paul Lendvai magyar származású osztrák újságíró, aki három alkalommal is részt vett a konferencián, azt ígérte a Magyar Nemzetnek, nyilatkozik tapasztalatairól.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!