Ne engedjen a kormány a brüsszeli nyomásnak!

Hollik István kereszténydemokrata politikus szerint Brüsszel újra be akarja engedni a bevándorlókat Magyarországra, és az Európa Tanács most Magyarországon akarja számon kérni a bukott európai bevándorlás-politikát. A Fidesz és a KDNP felszólítja a kormányt, hogy ne engedjen a brüsszeli nyomásnak – jelentette ki a kormánypárti országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kifejtette: szerdán újabb nyomásgyakorlás érkezett, az Európa Tanács emberi jogi biztosa üzenget a kormánynak a menekültügyi szabályozással összefüggésben, azt állítva, hogy a magyar szabályozás és gyakorlat nincs összhangban az európai emberi jogi normákkal.



Hollik István szerint Brüsszel sokadik alkalommal próbál bosszút állni és nyomást gyakorolni, amiért Magyarország elutasította a kötelező betelepítés kvótát és amiért sikeresen és határozottan megálljt parancsoltak az újkori bevándorlásnak.

A KDNP-s politikus, aki a két kormánypárt álláspontját ismertette, kiemelte: a magyar kormány kezdetektől a józan ész politikáját követi, és többször figyelmeztette az unió vezetőit arra, hogy a határok védelme a legfontosabb feladat a bevándorlók között terroristák bújhatnak meg, a bevándorlók nem tisztelik a törvényeinket, a kultúránkat, és az európai nőket.

Hollik István szerint Magyarország olyan ország, ahol a menekültügyi szabályozás teljesen összhangban van az európai irányelvekkel, be is tartja ezeket a szabályokat, de más országok láthatóan megszegik ezeket.

Hozzátette: a terrortámadások, az állandó fenyegetettség, a kölni és más európai nagyvárosokban történt erőszakos cselekmények figyelmeztetnek, hová vezet, ha az európai vezetők homokba dugják a fejüket és nem cselekednek az európai népvándorlás ügyében.



Az EU-nak meg kellene hallania az európai polgárok hangját és változtatni kellene bevándorlás-politikáján – jelentette ki a kormánypárti politikus, aki kitért arra is: a tavalyi évhez hasonlóan idén is másfél millió bevándorlóval lehet majd számolni, a népvándorlás folytatódik.

A KDNP-s politikus kérdésre az MSZP-elnökének szerdai közérdekű adatigénylésről szóló beadványáról azt mondta: nevetséges, hogy Tóbiás József akarja megvádolni a kormányt, úgyhogy közben az ellenzék van tele a korrupciós ügyekkel.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!