Orbán Viktor a nemzetközi úszószövetség vezetőivel tárgyalt

Versenyszakmai, sporttartalmi szempontból sínen van a 2017-es magyarországi junior úszó világbajnokság és a 2021-es úszó vb előkészítése – hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és a Nemzetközi Úszószövetség vezetőinek budapesti megbeszélésén.  A felek részletesen megvitatták a két kiemelkedő sportesemény előkészületeinek állását, különös tekintettel az új versenyuszoda, a budapesti „úszópalota" terveire.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár elmondta, az Országházban lezajlott tanácskozáson részt vett Julio C. Maglione, a FINA elnöke, Paolo Barelli, a FINA főtitkára, Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója, Kósa Lajos, a szervezőbizottság elnöke, Vígh László, a Nemzeti Sportközpontok vezetője, Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség főtitkára is.

A felek részletesen megvitatták a két kiemelkedő sportesemény előkészületeinek állását, különös tekintettel az új versenyuszoda, a budapesti „úszópalota" terveire – tette hozzá Havasi Bertalan.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!