Semjén Zsolt lesz a következő KÉSZ-fórum vendége

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének országjáró fórumán szeptember 20-án Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökével és Fodor Csaba politológussal, a Nézőpont Intézet ügyvezetőjével beszélget Lanczendorfer Erzsébet, a Győri KÉSZ tiszteletbeli elnöke.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) „Aki a jövőben akar olvasni, annak a múltban kell lapozgatnia.” (André Malraux) című országjáró kerekasztal-beszélgetését Sajószentpéteren tartja szeptember 20-án, szerdán este 6 órától a Rendezvények Házában (Hunyadi u. 11.)

Meghívott vendégek: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke és Fodor Csaba politológus, a Nézőpont Intézet ügyvezetője. A rendezvény moderátora Lanczendorfer Erzsébet, a Győri KÉSZ tiszteletbeli elnöke lesz.

A fórumot megelőzően 17.30 órától sajtótájékoztató lesz a helyszínen.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!