A szegedi Fidesz-KDNP pártszövetség felajánlotta a képviselőjelöltséget Juhász Gyulának

Kothencz János, a Fidesz-KDNP szegedi polgármesterjelöltje felkérte Juhász Gyulát, hogy legyen a szegedi 7-es választókörzet szövetség által támogatott önkormányzati képviselőjelöltje, a politikus azonban nem kívánt élni a lehetőséggel – közölte Haág Zalán, a KDNP szegedi elnöke. A politikus közleményében Juhász Gyula sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az önkormányzati képviselő bejelentette, független jelöltként indul az októberi helyhatósági választásokon.

Haág Zalán közleményében úgy fogalmazott, a felkérést követően Juhász Gyula félnapi gondolkodás után úgy döntött, szakít a Fidesz-KDNP politikai közösségével, és nem kíván a csapat tagjaként indulni a választáson.

„Bár döntését mindannyian sajnáltuk, nem tehettünk mást, mint hogy tiszteletben tartjuk, és másik jelöltet állítunk a körzetben. Nem felel meg tehát a valóságnak, hogy Juhász Gyula augusztus 13-án a sajtóból értesült arról, hogy nem ő a Fidesz-KDNP és a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület és Önkéntes Mozgalom jelöltje, hisz ez a saját döntése volt” – közölte Haág Zalán.

A KDNP szegedi elnöke tudatta azt is, Juhász Gyula nem alelnöke a KDNP szegedi szervezetének. A párt héttagú szegedi elnökségének ugyan 2010-ben tagja lett, ám az elnökségi üléseken nem vett részt és taggyűléseiket sem látogatta.

A Fidesz-KDNP pártszövetség és a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület és Önkéntes Mozgalom jelöltje, Kohári Nándor az elmúlt négy évben a tápéi emberek bizalmából a részönkormányzat helyettes vezetőjeként dolgozott. Tizenkét éves szegedi közgyűlési rutinnal rendelkezik, és jó képviselője lesz a tápéi, újpetőfitelepi, baktói embereknek – hangsúlyozta Haág Zalán.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!