Tisztázza magát Reding!

Választási csalás előkészítésének gyanúját veti fel az, ami a Magyar Nemzetben megjelent az Unió Bizottságának alelnökéről. Viviane Reding igazságügyi biztos, az Európai Bizottság alelnöke a lap szerint a napokban, az Angliában zárt ajtók mögött megrendezett Bilderberg-konferencián Magyarországról szólva arról biztosította az egybegyűlteket, hogy „mindent megtesz a jövő évi országos választások eredménye legitimitásának gyengítése érdekében arra hivatkozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat.”

Súlyosan antidemokratikus, ha bárki, ha egy európai politikai főtisztviselő beavatkozik egy szuverén tagállam választási kampányába és manipulálni kívánja azt. A bűncselekmény kategóriája, ha befolyásával visszaélve próbálja alakítani a választások eredményét. A KDNP leszögezi, hogy ha ez így van, akkor Reding biztos kimeríti a választási csalás előkészítése tényállását. Követeljük, hogy a biztos hozza nyilvánosságra: mi mindent akar megtenni Magyarországon a 2014-es választások eredményének befolyásolása érdekében.

Követeljük, hogy Reding biztos tárja fel, hogy mely magyarországi szervezetek képviselőivel tartott erről előzetes megbeszéléseket, amelyek szerinte anyagi támogatásuk legnagyobb részét az Egyesült Államokból kapják.

Mivel a hírek szerint ezek a szervezetek biztosították a bizottsági alelnököt arról, hogy olyan jelentéseket fognak kiadni, amelyek utalnak arra, hogy a választási körzetekben voltak, akik láttak a szavazófülkék fölé helyezett rejtett kamerákat, a KDNP rendőrségi feljelentés megtételét is szükségesnek látja választási csalás gyanúja miatt.

Miután a lap informátora szerint Reding biztosította a tanácskozás résztvevőit, hogy a választásokig a Magyarország ellen folytatott, még a mainál is intenzívebb, a választások várható tisztaságát kétségbe vonó és a félelem légköréről cikkező külföldi médiakampány folyik majd, tisztázza, hogy ennek irányításában visz-e szerepet?

A KDNP felszólítja az Együtt 2014 vezetőjét is, hogy magyarázza meg, miért hivatkozott rá Reding úgy, hogy „Bajnai Gordon volt miniszterelnök segíteni fogja a társadalmat eluraló »félelem« tudatosításában és alátámasztásában”.

Mindezek az Európai Unió történelmének legsúlyosabb politikai botrányát vetítik előre, alapjaiban ássák alá az Unió értékeit és a Bizottság hitelét.

Ezért Viviane Reding azonnal tisztázza magát, adjon magyarázatot a magyar kormánynak, az Európai Néppárt tagszervezeteinek és az Európai Bizottság előtt. Ha mindaz igaz, amely a Bilderberg csoport üléséről kiderült, akkor haladéktalanul mondjon le EB alelnöki posztjáról és minden politikai tevékenységét fejezze be. A KDNP arra kéri az Európai Néppárt tagszervezeteit, hogy a maguk eszközeivel számoltassák el Viviane Redinget, segítsék az ügy mihamarabbi felderítését.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!