Végre azonos a mérce

A KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja üdvözli a Fővárosi Főügyészség határozatát, melyben Biszku Bélát az 1956-os eseményeket követő két sortűzzel összefüggésben több emberen elkövetett emberöléssel megvalósított háborús bűntett vádjával hétfőn őrizetbe vette. Megelégedéssel vesszük tudomásul, hogy végre azonos a mérce a nemzetiszocialista és a kommunista indíttatású népirtás megmérettetésére és, hogy a magyar jogalkalmazó szervek a nemzetközi jog alapján járnak el a parancskiadók esetében is.

Ezzel valójában megszűnt az tehetetlenség, amelyet a jogállam eddig tanúsított a kommunista háborús bűnös megítélésében. Fontosnak tartjuk a történteket, függetlenül az esetleges büntető per kimenetelétől, mert az ügynek elvi jelentősége van. Rámutat a kommunista vészkorszak embertelen mivoltára, a jobb- és baloldali diktatúra közös gyökereire és módszereire, amely hullák tömegein gázolt át hamis, megvalósíthatatlan célok elérése érdekében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!