Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény iránt

kdnp.hu
Forrás: MTI, fidesz.hu

Belső lapos

Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránt, Az idei első fél évben 61 ezren érdeklődtek a bankoknál, hat hónap alatt 11 900 kérelmet nyújtottak be, ezek összértéke 31,9 milliárd forint – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára  pénteken Nagytarcsán.
 


A Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatón Dömötör Csaba kifejtette: az adatok azt tanúsítják, hogy a magyarok bíznak ebben az otthonteremtési lehetőségben, és élnek is vele. Jelezte ugyanakkor azt is, hogy a csok csak egy eleme az otthonteremtési programnak, a lakáshoz jutást segíti az áfacsökkentés, a háromgyermekeseknek járó 10 millió forintos támogatás és a nemzeti otthonteremtési közösségek (nok) létrehozása is.     A program népszerűsége megnyilvánul az építési engedélyek számának növekedésében is – tette hozzá –, a KSH legfrissebb adatai szerint az idei első hat hónapban több építési engedélyt adtak ki, mint tavaly összesen.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!