A baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát

A Fidesz szerint a magyar baloldal azt a kötelező betelepítési kvótát szavazta meg az Európai Parlamentben, amelynek tervét korábban többször teljes egészében letagadta.  

kdnp.hu – MTI

Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke, frakcióvezető-helyettese vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei készítették és fogadták el a Soros-terv végrehajtásának nagyon fontos részeként.

Kiemelte, az ellenzéket az ország biztonsága és szuverenitása helyett csak a jövő évi választáson történő hatalomba kerülés érdekli. Ennek pedig a „Soros-terv teljesítése a záloga, hiszen innen kapják a finanszírozást, a politikai napirendet" – hangsúlyozta Németh Szilárd, hozzátéve, a „hazai ellenzék, Gyurcsánytól Vonáig a hatalomért és a pénzért bármire képes".

A Fidesz alelnöke szerint „az ellenzékre a magyar emberek nem számíthatnak, az ellenzék nem magyar érdekeket, nem a magyar emberek akaratát képviseli".

Példaként említette, hogy Niedermüller Péter, Molnár Csaba (mindketten DK), Szanyi Tibor (MSZP) és Jávor Benedek (Párbeszéd) semmibe vették a magyar emberek érdekeit, akaratát az Európai Parlamentben.

Az Európai Unióban ugyanis Magyarország az egyetlen tagállam, amely a kérdésben kikérte az emberek véleményét: 2015-ben egy nemzeti konzultáción, a következő évben egy népszavazáson, az idén pedig egy már lezárult és egy még tartó nemzeti konzultáción – fejtette ki.

Németh Szilárd úgy fogalmazott, az ellenzéki szövetség kovásza a Soros-terv. A kormánypárti politikus ennek bizonyítására lejátszott egy videóösszeállítást, amelyen – a már említett DK-s politikusok mellett Ujhelyi István (MSZP) is tagadta a kötelező kvóta tervét, Vona Gábor (Jobbik) pedig azt mondta, egy pár ezer fős kvótáról lehet gondolkodni. Felidézte továbbá, hogy a szocialista pártból Tóth Bertalan, Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes is tagadta a kötelező kvóták tervét.

Márpedig van terv felsőkorlát nélküli, állandó kötelező kvótára – jelentette ki, megjegyezve, azt egy olyan matematikai képlet alapján határoznák meg, amely az előző évi illegális bevándorlás mértéke mellett a tagállamok GDP-jét és lakosságát veszi figyelembe.

Németh Szilárd aláhúzta, mindezt a „családegyesítésnek álcázott szöveggel" támogatnák, lehetővé téve, hogy az illegális bevándorlók igazolás nélkül hivatkozzanak családi kapcsolataikra.

A kormánypárti politikus szerint a Soros-terv célja, hogy Magyarországot „bevándorlóországgá", Európát pedig „bevándorlókontinenssé" tegyék, Európa teljes identitásának, népességének, vallási és kulturális közösségének megváltoztatásával, a hagyományok semmibe vételével.

A Fidesz ezzel szemben mindenhol a magyar emberek érdekeit tartja a legfontosabbnak, továbbá nem akarja, hogy Magyarország „bevándorlóországgá" változzon, ezért hangsúlyozza a külső határok védelmét, valamint ezért kéri az embereket a nemzeti konzultációs ívek kitöltésére – fejtette ki.

Németh Szilárd kérdésre válaszolva elmondta, a kötelező kvóta kérdésében az Európai Néppárt azon tagjaira sem lehet számítani, akik a Soros-tervet hajtják végre.

„Kutyából nem lesz szalonna, bármekkora is az erőlködés" – válaszolta a Fidesz alelnöke a Jobbik politikájára vonatkozó kérdésre válaszolva, majd hozzátette, az ellenzéki párt „pénzért, hatalomért bármire, bárkivel, bármikor".

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!