A novemberi bérleteket lehessen visszaváltani!

Azt indítványozza a miskolci FIDESZ-KDNP, hogy mindenki, aki vissza akarja váltani a novemberre megvásárolt MVK bérletét, az tehesse meg.

Lásd a videót!

https://www.facebook.com/Miskolci.Fidesz/videos/759637567923081

"Azonnali lépésre van szükség!

Azt indítványozzuk mi, miskolci FIDESZ-KDNP-s képviselők, hogy Miskolcon mindenki, aki vissza akarja váltani a novemberre megvásárolt MVK bérletét, az tehesse meg.

Azt sürgetjük, hogy Miskolc Önkormányzata, illetve közlekedési vállalata a megvásárolt november havi bérletek árát fizesse vissza azoknak a pedagógusoknak és oktatóknak, valamint egyetemi hallgatóknak és középiskolai diákoknak, akik november első fele óta legalább egy hónapig online oktatás keretei között tanítanak, tanulnak. Hiszen Ők otthon vannak, nem használják a bérletüket.

A Kormány mindent megtesz ebben a nehéz időszakban az emberek érdekében.

Látni kell: sokaknak a járványhelyzet, és az az elleni védekezés miatt feleslegessé vált a korábban megvásárolt novemberi közlekedési bérlete, ezért a helyközi szolgáltatók esetében elrendelte a Kormány, hogy kezelési költség felszámítása nélkül, az érvényességi időtől függően térítsék vissza azok árát azoknak, akik kérik ezt.

A Kormány mellett mi, miskolci FIDESZ-KDNP-s képviselők is arra kérjük Miskolc polgármesterét, hogy a helyi közlekedési vállalat esetében járjon el hasonlóan a város.

Az intézkedés sokakat érinthet, de főleg a középiskolások és tanáraik tömegét, valamint az egyetemi hallgatókat és oktatókat.

A kormányzati intézkedés érinti az egészségügyi dolgozókat, illetve a védekezésben részt vevő orvos- és egészségtudományi hallgatókat is, akik számára ingyenessé tette a Kormány a közlekedést, ami nemcsak a lakóhelyük és a munkahelyük között, hanem országszerte.

Miskolc legyen ebben az elsők között! Adjuk vissza azoknak a bérlet arát, aki kérik ezt.

Vigyázzunk egymásra!"

mp

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!