Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Isten hozta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Miskolc Városi Szervezetének honlapján.

Szeretettel köszöntjük Önt!

2008 nyarán megújult a kdnp.hu weblap. Ekkor úgy döntöttünk, hogy a miskolci KDNP is szeretne egy saját honlapot, ahol a tisztelt érdeklődők kimondottan a helyi dolgokról olvashatnak, jobban megismerhetnek minket. Régi honlapunkat 2012-ben megszüntettük, mert az új központi KDNP honlapnak lehetnek helyi oldalai. Éltünk a lehetőséggel, s létrehoztuk ezt az oldalt, amin most Ön is van.

Mindenképpen tudatni szeretnénk a tisztelt látogatóval, hogy 2003-2005 között a miskolci KDNP teljesen megújult! Azóta egyre több tagunk és szimpatizánsunk van. A kereszténydemokrata politizálás ismét megjelent a megyeszékhelyen. 2006-ban a Fidesszel kötöttünk választási szövetséget helyi szinten is, közösen állítottunk jelölteket és a helyhatósági választások után megalakult Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésében a KDNP frakció. 2010-ben ismét önálló KDNP frakció alakult Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésében.

2006-ban Miskolcon is létrejött az IKSZ, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, a KDNP ifjúsági társszervezete. A fiatalok lelkesek és komolyan veszik a munkát, taglétszámuk folyamatosan növekszik.

Ha többet szeretne rólunk tudni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen látjuk tagjaink, szimpatizánsaink, támogatóink körében és amit csak lehet, megteszünk Önért!

Tisztelettel:

Molnár Péter
elnök-frakcióvezető

KDNP Miskolc Városi Szervezete