Bogányi Gergely hangversenyével ünnepelt a Pest vármegyei KDNP

December 15-én a márianosztrai Magyarok Nagyasszonya Bazilikában tartotta ünnepi évzáró rendezvényét a KDNP Pest vármegyei szervezete.

Pest

A szentmisét P. Borsos József pálos atya, emeritus tartományfőnök mutatta be Hulitka Róbert berceli plébános közreműködésével. József atya szentbeszédében rendkívül inspiráló módon világított rá a közéleti szereplők felelősségére, a kereszténydemokrata lelkület fontosságára.

Pest

A szentmisét követően a bazilikában Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt díjas zongoraművész világszínvonalú produkcióját hallgathatták meg a jelenlévők.

Pest

A hangverseny után a Kereszténydemokrata Néppárt Pest vármegyei elnöksége által alapított Pro Communitate Nostra díjak átadására került sor. A Pest vármegyei kereszténydemokrata közösség erősítéséért végzett több évtizedes munkájukért megítélt elismerést Rohácsek Márton szigetszentmiklósi, Dr. Áfra Tamás váci és Telek Pál maglódi tagtársak számára Harrach Péter, az MKDSZ elnök, Rétvári Bence KDNP alelnök és Gaal Gergely, a KDNP Pest vármegyei elnöke adták át.

pest

Az ünnepi program a közeli zarándokházban folytatódott, ahol Gaal Gergely, Rétvári Bence és Harrach Péter osztotta meg a gondolatait a hallgatósággal. Az esemény színvonalas agapéval ért véget.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!