Hollik István: Elindult a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához szerdán – mondta a Fidesz– KDNP kommunikációs igazgatója Budapesten.

Hollik István

Több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt – mondta Hollik István.

A petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak, olyanok, „akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból” – közölte Hollik István.

Mindenki csatlakozzon petícióhoz, „aki nem akarja, hogy visszatérjen a múlt, a 2010 előtti kishitű, önbecsülését vesztett, a magyar nemzeti érdeket teljes mértékben háttérbe szorító és a magyar emberekkel szemben teljesen szembeforduló kormányzás”! – mondta Hollik István.

Hollik István és Böröcz LászlóHollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, a KDNP országgyűlési képviselője (balra) és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tart a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén (Fotók: MTI / Balogh Zoltán)

A kormánypártok azt üzenik a petícióval „Gyurcsány Ferencnek, és az emberének, Karácsony Gergelynek”, hogy „nagyon sokan vagyunk, akik emlékszünk még a kormányzására” – tette hozzá.

„Sokan vagyunk, akik emlékszünk még a megszorításokra, a számtalan adóemelésre, és arra, hogy miként hagyták cserben a magyar családokat, a magyar nyugdíjasokat, akiktől egyhavi nyugdíjat elvettek, és hogyan tettek tönkre kormányzásukkal 200 ezer munkahelyet” – mondta Hollik István.

Böröcz László

A politikus megígérte, hogy nem engedik Gyurcsány Ferencet és „embereit” visszatérni a hatalomba. Hollik István azzal is érvet a petíció mellett, hogy azok közül, akik 2022-ben szavazni fognak, sokan még gyerekek voltak, amikor Gurcsány Ferenc „békés tüntetőkkel szemben vezérelt lovasrohamot”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!