Nacsa Lőrinc: Az ifjúsági szervezet célja, hogy megszólítsa a fiatalokat

Újjáalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség veszprémi szervezete. A pénteken délután tartott alakuló ülésen részt vett Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Porga Gyula polgármester, Hegedűs Barbara alpolgármester és Halmay György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) veszprémi szervezetének elnöke is.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) országos elnöke bejelenti az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség veszprémi szervezetének újjáalakulását (Veszprém, 2020.09.26. KDNP fotó)

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) országos elnöke elmondta, tizenöt elkötelezett, keresztény, jobboldali fiatal alapította újra a KDNP társult ifjúsági szervezetét Veszprémben.

Halmay Gábor önkormányzati képviselőHalmay Gábor önkormányzati képviselő az IKSZ veszprémi szervezetének megalakulásán (Veszprém, 2020.09.26. KDNP fotó)

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) országos elnöke hozzátette, az IKSZ keretében a városukért és hazájukért felelősséget érző fiatalok közösségi, politikai és karitatív tevékenységet végeznek a jövőben. Az ifjúsági szervezet célja, hogy megszólítsa a fiatalokat. – A keresztény értékeket támadják a világban, ezért még nagyobb értéke van a megalakult közösségnek, amelyben közösen cselekedhetnek és védhetik ki a fiatalok a normalitás elleni támadásokat – fogalmazott az országos elnök.

Nacsa LőrincAz Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség újjáalakult veszprémi szervezete (Veszprém, 2020.09.26. KDNP fotó)

Az új szervezet Halmay Gábor önkormányzati képviselőt választotta elnöknek, aki örömét fejezte ki, hogy létrejött a veszprémi IKSZ. Az elnök arra biztatta a fiatalokat, hogy szavakkal és tettekkel is képviseljék a kereszténydemokráciát. Reményét fejezte ki, hogy idővel tovább nő a létszámuk, és aktívan megjelenítik a kereszténydemokrata gondolkodást Veszprémben.

Gaal GergelyGaal Gergely, a KDNP Országos Választmányának titkára az IKSZ veszprémi szervezetének megalakulásán (Veszprém, 2020.09.26. KDNP fotó) 

Gaal Gergely, a KDNP Országos Választmányának titkára elmondta, az anyapárt minden segítséget megad az újraalakult szervezet munkájához. Hozzátette, a fiatalok a hazájukért és a keresztény Európa megőrzéséért dolgozhatnak együtt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!