Rétvári Bence: Felértékelődött a nemzeti gondolkodás

Rétvári Bence (KDNP) szerint a koronavírus-járvány rámutatott a globalizáció veszélyeire, arra, hogy a nyílt társadalom sebezhető, azok az országok, amelyek nem rendezkedtek be önellátásra, sokkal nagyobb gondokkal küzdenek.

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, a KDNP alelnöke
    
Felértékelődött a nemzeti gondolkodás, hiszen nem a nemzetek közötti megoldások, hanem a nemzetiek hoznak eredményét - mondta. Közölte, számtalan országban vannak a magyarnál meglepőbb lehetőségek a veszélyhelyzetben, sokfelé van vita, de csak a magyar ellenzék rohangál hazugságokkal külföldre.
    
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter köszönetet mondott azoknak, akik a hétvégén tiszteletben tartották a kijárási korlátozásokat. Ha most összefogunk, hátat a hátnak, vállat a vállnak vetjük, akkor hamarabb lehetünk túl ezen a rendkívüli kihíváson - fogalmazott.
    
Elmondta, a keleti nyitásnak volt és van értelme, ugyanis azok az országok jártak most jobban, akik kiegyensúlyozott külpolitikát és gazdaságpolitikát folytatnak, hiszen az egész nyugati világ ott áll sorban a védőeszközökért Kínában.
    
Hozzátette: a spekulánsok és a nemzetközi liberális mainstream sem pihen, utóbbi folytatja álhírek, azaz hazugságok gyártását. Közölte, négy olyan ország van az EU-ban, ahol nincs meghatározva a rendkívüli időszak vége, másik négyben pedig a rendkívüli időszakot a kormány a parlament jóváhagyása nélkül meghosszabbíthatja.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!