Szászfalvi László: Megvédjük Magyarország szuverenitását

Szászfalvi László, a KDNP országgyűlési képviselője kedden napirend előtt az Országgyűlésben a baloldalt azzal vádolta, hogy a 2022-es választási kampányban „saját hazáját akarta kiárusítani”, felrúgva az elmúlt 33 év politikai konszenzusát. Hozzátette: ezért döntött úgy a kormányoldal, hogy a „hazaárulással felérő”, ilyen és ehhez hasonló cselekmények a jövőben alkotmányjogi és büntetőjogi értelemben sem maradhatnak következmények nélkül.

Hangsúlyozta:

a Fidesz-KDNP-frakciószövetség által benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomag célja, hogy a jövőben megakadályozzanak minden külföldi befolyásolást célzó kísérletet. A kormánypártokra és a kormányra számíthatnak a magyar emberek, és mi is számítunk a magyar emberek véleményére és támogatására a nemzeti konzultáció során, amelynek tétje a magyarok jövője

– jelentette ki a KDNP-s képviselő, közölve: mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megvédjék Magyarország szuverenitását.

Panyi Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára azt mondta: Brüsszel folyamatosan azon dolgozik, hogy Magyarországra ráerőltesse elhibázott háborús és migrációs politikáját, a genderideológiát, emellett pedig folyamatosan támadja Magyarország szuverenitását. Szerinte ehhez „társakat is találnak: a Soros pénzekből kitömött magyar dollárbaloldalt”.

Hangsúlyozta: a szuverenitásvédelmi törvényjavaslat egyik célja éppen az, hogy ezeket az „idegen, külföldi beavatkozási kísérleteket” megakadályozza és feltárja.

Kitért arra is: a magyar szuverenitást számos brüsszeli föderalista javaslat is veszélyezteti, ezért fontos, hogy a nemzeti konzultációban egyértelmű véleményt nyilvánítsanak az emberek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!