Vejkey Imre: Milyen támogatásokkal szolgálja a kormány a családok jólétét?

Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamenti interpellációjában a családtámogatásokról kérdezte a kormányt.

Vejkey

 

Bírálta a baloldalt, mert szerinte „a hiteltelenség és a képmutatás iskolapéldája”, hogy

évek óta folyamatosan támadják a kormány családtámogatási intézkedéseit, miközben ezeket ők is igénybe veszik.”

Zsigó Róbert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára azt válaszolta: a kormány számára „háborús időkben is a gyermek az első”, a kormányoldal a jelenlegi nehéz időszakban is megvédi a bevezetett családtámogatásokat.

Míg Gyurcsányék mindig elvettek a családoktól, a kormány az elmúlt 14 évben folyamatosan bővíti a családtámogatási rendszert”

– hangsúlyozta, kiemelve a családi adórendszer, a csok plusz, a falusi csok és a babaváró kölcsön bevezetését. Brüsszelben háborús készülődés folyik, de mi továbbra is meg fogjuk védeni a magyar családok békéjét és biztonságát – jelentette ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!