Rétvári Bence: Az a cél, hogy a betegeknek minél kevesebbet kelljen várni az orvosnál

Az országos Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) feladata, hogy a várakozási idő a betegek számára minél jobban csökkenjen, és minél hamarabb orvosi ellátáshoz jussanak - mondta a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke pénteken Kistarcsán.

RétváriRétvári Bence a Kistarcsai Flór Ferenc Kórházban elmondta: a novembertől már országszerte kilencven járóbeteg-szakrendelésen elindult rendszer feladata, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) keretein belül működő egészségablak új funkciójaként segítse a betegek mielőbbi ellátását.

Hozzátette, hogy a JIR segítségével kapnak a betegek a szakrendelésekre időpontot, ami megjelenik az egészségablak mobilalkalmazásban is.
 

Jobban szervezhető a betegek eljutása így az orvoshoz, mert a rendszer azt szeretné elérni, hogy amikor bent van az orvos a rendelőben, akkor legyen mindig beteg is

- fűzte hozzá az államtitkár.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!