Az élethez való jog korlátozhatatlan

A brutális bűnesetek érthető módon, joggal sokkolják a jóérzésű embereket, ezért is fontos megvizsgálni a büntető jogszabályok további szigorításának lehetőségeit. A halálbüntetésről folytatott vitáknak időről időre helye van, mert fontos, hogy ebben a sarkalatos kérdésben mindenki állást tudjon foglalni, és a véleményét a döntéshozóknak el tudja mondani.

A Fidesz-KDNP frakciószövetségen belül mindig is voltak és mindig is lesznek támogatói és ellenzői a halálbüntetésnek. Ebben a kérdésben amúgy is kevésbé meghatározó a pártpolitikai hovatartozás, a támogatók és ellenzők szinte minden párt szimpatizánsai között megtalálhatók.

Kereszténydemokrata politikusként az élethez való jogot abszolút korlátozhatatlannak tartom, ezért ellenzem az aktív eutanáziát, az abortuszt, a halálbüntetést és a háborús agressziót. Hitem szerint az életet Istentől kaptuk, ezért mi emberek nem dönthetünk róla.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!