Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidelitas céljai közösek

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke szerint Zuschlag János utódai feleslegesen próbálkoznak éket verni az általa vezetett szevezet és a Fidelitas szövetségi együttműködése közé, mert az úgysem fog sikerülni. Stágel Bence a Societas keddi közleményére reagálva azt mondta, az ifjúságpolitika terén számos ponton közösek a céljaik a Fidesz ifjúsági szervezetével, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani.

A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője kiemelte: az új nemzedék érdekképviseletében az IKSZ és a Fidelitas együttműködése országszerte harmonikus és baráti, s a két szervezet együttműködése olyannyira kiváló, hogy például az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében, a YEPP-ben, a Fidelitas a saját képviseleti kvótájából biztosított részvételi lehetőséget az IKSZ képviselőjének.
    
A Societas keddi közleményében azt írta, hogy a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor a Fidelitast pártpolitikai és nem az ifjúságot képviselő szervezetnek tekinti. Mint fogalmaztak: Kubatov Gábor annyira a csak a Fidesz elvet érvényesíti, hogy nemcsak a Societast, a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet nem ismeri, hanem a KDNP ifjait sem.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!