Heller és az MSZP is mélyen szégyelljék magukat

A KDNP szerint az MSZP cserbenhagyta a posztkommunizmus áldozatait, amikor kitüntette a terrort tagadó Heller Ágnest, ezért arra szólítják fel a szocialista országgyűlési képviselőket, hogy a parlamentben egyenként kérjenek bocsánatot azoktól, akik 2006. október 23-án Gyurcsány Ferenc neoliberális utódpárti rendőrsége és parancsaik áldozatául estek.

A kormánypárt keddi közleménye szerint Heller Ágnes tagadja a 2006-os rendőri brutalitást, ezért „épeszű ember és az emberiességnek csak a csírájával is rendelkező politikai párt a filozófus asszonnyal semmiféle közösséget nem vállalhat”. Heller Ágnes azt követően, hogy a lét és a tudat bonyolult filozófiai viszonyában nem vette észre, miként szivattyúzzák a szocialisták a sok lét, még azt az ontológiai tételt is felállította, hogy sem nem lőttek, sem nem kínoztak embereket 1956 ötvenedik évfordulóján Budapesten.

A KDNP rögzíti: valójában a posztkommunizmus áldozatai az Országos Mentőszolgálat szerint 128-an voltak, az ÁNTSZ 150 civil sebesültről adott tájékoztatást; a rendőri terror következtében 134 esetben következett be súlyos sérülés a Nemzeti Jogvédő Alapítvány adatai alapján. „A szocialisták és a tényeket egész Európa előtt betegesen meghazudtoló Heller Ágnes nézzenek a posztkommunista diktatúra áldozatainak szemébe, és mélyen szégyelljék magukat. Javasoljuk, hogy a MSZP nőtagozata azoknak a nőknek adja idei közéleti díját, akik a sérülteket és a sebesülteket a kórházakban vagy otthonaikban ápolták” – zárul a közlemény.

Heller Ágnest – aki múlt kedden Brüsszelben egy nyilvános rendezvényen a 2006. októberi tüntetések kapcsán azt mondta, senkit nem lőttek meg – az MSZP vasárnapi, nőnapi ünnepségén a párt nőtagozata által alapított közéleti díjjal tüntették ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!