Ismét Nacsa Lőrincet választották az IKSZ elnökévé

Újabb két évre Nacsa Lőrincet választotta elnökévé az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) tisztújító küldöttgyűlése.

Nacsa Lőrinc, az IKSZ újraválasztott elnöke

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombaton tartotta kétévente esedékes tisztújító küldöttgyűlését Budapesten. Az ország minden részéről érkező, a helyi szervezeteket képviselő közel 120 küldött megválasztotta az új elnökséget.

Nacsa Lőrinc, az IKSZ eddigi elnöke újabb két évre kapott bizalmat a tagságtól. A régi-új elnök beszédében kiemelte, hogy számtalan közösségi és politikai program erősítette meg a szervezetet az elmúlt időszakban. Elmondta, hogy az ifjúság legnagyobb feladata és felelőssége, hogy a most folyó ideológiai harcban helyt álljon és Európa megújulásában aktív szerepet vállaljon.

A küldöttgyűlésen felolvasták Orbán Viktor miniszterelnök üdvözlő, elismerő és bátorító szavait. Felszólaltak a partnerszervezetek képviselői és Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke is, aki az elmúlt 7 év eredményeiről és az elkövetkező kampány feladatairól beszélt. Elmondta, hogy a közösen elért eredményeket védeni kell, hiszen ellenfeleink bármelyik oldalról elvtelenül és gátlástalanul képesek megtámadni az ország érdekeit és értékeit.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!