A szocialisták számoltassák el EP-képviselőiket, hogy hazájuk helyett kit szolgálnak!

A Kereszténydemokrata Néppárt felszólítja a szocialistákat, hogy számoltassák el EP-képviselőiket, derítsék fel, hogy milyen gazdasági lobbi érdekeit szolgálják a magyar választók helyett. Pálffy István, a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez írt közleményében azt írta, az EP magyar szocialista képviselői „módszeresen, szinte már hivatásszerűen" a magyar nemzeti érdekek ellen dolgoznak.

A kereszténydemokrata politikus szerint az EP-ben folytatott hisztériakeltéssel és hazudozással saját honfitársaik ellen, a magyar emberek érdeke ellen cselekszenek, a magyar gazdaság önálló mozgásterét igyekeznek csökkenteni, ezzel nemzetközi gazdasági társaságok malmára hajtva a vizet.

Magyarországon az a kép alakul ki a két szocialista képviselő brüsszeli tevékenységéről, hogy az egyértelműen mások javára szolgál. Göncz Kinga és Tabajdi Csaba legutóbbi akciója, az EP Magyarország-ellenes határozatának kezdeményezése és megszavazása „morális és politikai hazaárulás" – fogalmazott.

„Az MSZP hagyjon fel a gyalázatos nyílt hazaárulás háttértámogatásával és gondoljon saját politikai sorsára, amikor két képviselőjéről dönt" – zárta állásfoglalását a frakciószóvivő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!