Adománygyűjtés a rászoruló gyermekeknek (Interjú a Hír TV-n)

A Kereszténydemokrata Néppárt és az Ökumenikus Segélyszervezet évek óta támogatja a rászoruló családokat, iskolakezdéskor tanszercsomagokat adományoznak a hátrányos helyzetű diákoknak. Néhány nappal ezelőtt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke és Simicskó István frakcióvezető adta át az adományt a segélyszervezet központjában.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke az adománygyűjtés kapcsán korábban elmondta, hogy a gyerekeknek akár az egész életét is meghatározhatja a megfelelő tanszercsomag, ugyanis ez hozzájárul a tanuláshoz. Mint mondta, azért is fontos az akció, mert a gyerekek azt érzik, vannak, akiknek ők fontosak.

A Hír TV Napindító műsorában Simicskó Istvánt kérdezték az adománygyűjtésről, aki elmondta: biztos abban, hogy a célzottan eljuttatott tanszercsomagok nagy segítséget jelentenek a rászoruló családoknak, hogy az ő gyerekeik is ugyanolyan eséllyel induljanak a tanévkezdéskor, mint a jómódúak.

Az Ökumenikus Segélyszervezet kétezer család segítését tűzte ki célul, a KDNP közel egymillió forint értékben járult hozzá az akcióhoz írószerek és egyéb, az iskolában használatos eszközök adományozásával.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!