Összes vállalás: 131 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 5 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Heves megye: 2 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 1 kereszt
Tolna megye: 1 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 131 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Adatkezelési nyilatkozat

Személyes adataim megadásával hozzájárulok, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt a személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján:

  • képeslapküldő szolgáltatás biztosítása céljából a cél megvalósulásáig,
  • kapcsolattartás céljából az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig

kezelje.

Tudomásul veszem, hogy személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől. Az adatkezelőnél az adataimat bármikor módosíthatom, töröltethetem. Amennyiben úgy érzem, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt a személyes adataim kezelésére vonatkozó jogszabályokat nem tartja be, jogosult vagyok írásban bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat [kukac] naih [pont] hu) fordulni.

Tudomásul veszem, hogy az oldal működése közben egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyez el a felhasználó számítógépén. A cookie-k használatával nyert információk anonimizáltak, azaz nem azonosíthatók belőle a felhasználók. A cookie-fogadás látogatói, felhasználói tiltása az alkalmazás használatának nem akadálya.

A közölt személyes adatokat a Kereszténydemokrata Néppárt nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja.

Az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat elfogadásával kinyilvánítom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Adatkezelő: Kereszténydemokrata Néppárt (adatkezelés nyilvántartási száma szám: NAIH-135521/2017), cím: 1141 Budapest, Bazsarózsa u. 69., email: kdnp [kukac] kdnp [pont] hu, tel.:489-0880,fax: 489-0879).