Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun megye: 5 kereszt
Baranya megye: 12 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 4 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

KÖT

A kereszténydemokrata önkormányzati munka összehangolásán fáradozik a Kereszténydemokrata Önkormányzati Tanács (KÖT), a KDNP önkormányzati tanácsa, illetve annak megyei szervezetei.

A szervezet tagjai a KDNP megyei közgyűlési elnökei, alelnökei, megyei képviselői, polgármesterei, alpolgármesterei, helyi képviselői és külsős bizottsági tagjai.

A 2019-20-as tisztújítás folyamán Budapesten és az ország 19 megyéjében egyaránt megújultak az Önkormányzati Tanács megyei szervezetei, amelyek minden megyében letéteményesei a kereszténydemokrata politika helyi sikerének.
 
A KÖT legfontosabb célkitűzése, feladata a következő:

– Az Alapszabály 71.§. (1) bek. alapján: „összehangolja és segíti a párt programjának megvalósítását az ország önkormányzataiban”, megteremti az intézményes kapcsolatot a KDNP országos szervezetei, országgyűlési képviselőcsoportja és az önkormányzati világban tevékenykedők között.

– A kereszténydemokrata helyi (önkormányzati) politika és érdekek országos szinten való érvényesítése, egyben kapcsolatot teremt az ország különböző részein élő, az önkormányzati világ szereplőit érintő konferenciák, találkozók szervezése.

– A megyei szintű önkormányzati politika koncepciójának kidolgozásában való közreműködés, az adott megyében tevékenykedő kereszténydemokrata önkormányzati vezetők közötti együttműködés erősítése.

– Aktív kapcsolattartás a külhoni magyar közösségek önkormányzati vezetőivel, a kárpát-medencei magyar önkormányzati vezetők közötti szolidaritás erősítése.

– A helyi önkormányzati politika kialakításához való segítségnyújtás.

 
 
A KÖT tisztségviselői:
 
 Elnök: Seszták Oszkár
Titkár: Farkas András

 

Elérhetőségeik:
 
1141 Budapest, Bazsarózsa 69.