Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun vármegye: 5 kereszt
Baranya vármegye: 12 kereszt
Békés vármegye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád vármegye: 3 kereszt
Fejér vármegye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron vármegye: 3 kereszt
Heves vármegye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom vármegye: 5 kereszt
Nógrád vármegye: 9 kereszt
Pest vármegye: 4 kereszt
Somogy vármegye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye: 5 kereszt
Tolna vármegye: 4 kereszt
Vas vármegye: 1 kereszt
Veszprém vármegye: 1 kereszt
Zala vármegye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Aradszki András: Az időskorúak csak a Fidesz-KDNP-re számíthatnak

Aradszki AndrásAradszki András, a KDNP frakcióvezető-helyettese az idősek világnapja alkalmából az Országgyűlésben napirend előtt arról beszélt: a Fidesz–KDNP 2010-es győzelme óta – a korábbi baloldali kormányok elvonásaival szemben – egyre szélesedik a idősek támogatása.

A kormány inflációkövető nyugdíjemelést vezetett be, aminek eredményeképpen 2010 óta több mint 44 százalékkal nőttek a nyugdíjak, vásárlóértékük pedig 10 százalékkal emelkedett – mondta. Emellett a kormány támogatja a munkát vállaló időseket, bevezette a nagyszülői gyed-et, valamint nyugdíjprémiumot is fizet és visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat. Kijelentette: az időskorúak csak a Fidesz–KDNP-re számíthatnak.

Zsigó Róbert, családokért felelős államtitkár azt emelte ki: a magyar gazdaság sikeres újraindításának köszönhetően idén rekordnagyságú – egységesen 80 ezer forintos – nyugdíjprémiumot tud fizetni a kormány és ezzel együtt novemberben újabb nyugdíjkorrekcióra is sor kerül majd. Emellett – mondta – a kormány azon dolgozik, hogy minél előbb visszaépítse a 13. havi nyugdíjat is.

Úgy értékelt: míg 2010 óta a Fidesz–KDNP kormány minden eszközzel igyekszik megbecsülni az időseket, addig a baloldali kormányok nyugdíjadót akartak bevezetni, rezsit árát többszörösére emelték és elvették a 13. havi nyugdíjat. Az idősek biztosak lehetnek abban: nem fogjuk hagyni, hogy ezeket az eredményeket a baloldal elvegye. Megvédjük a nyugdíjakat és a nyugdíjasokat is! – fogalmazott.