Aradszki András az Origónak: Újra kellett tanulnom járni a Covid után

Most az oltottság a fegyvere az egészségügyben dolgozóknak és a pedagógustársadalomnak is. Ők vannak a frontvonalban, ők azok a katonák, akiknek fegyvert kell adni a kezébe – itt jelen esetben a szervezetükbe –, hogy védetten tudjanak küzdeni a gyilkos kór ellen – mondta el Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban. A képviselő tavaly ősszel kapta el a koronavírus-fertőzést, amelybe majdnem belehalt. Aradszki András úgy véli, hogy aki csak teheti, az vegye fel az oltást, mert valóban életet ment. A képviselő az interjúban mesélt nemcsak a betegségéről, az oltás fontosságáról, hanem arról is, mekkora károkat okoz a baloldal oltásellenes kampánya, és azt is elmondta, mivel kereste meg fogadóóráján egy oltásellenes választópolgár a saját választókerületéből.


BORZASZTÓ NAGY MÉLYPONTJA VOLT AZ ÉLETEMNEK EZ AZ EGÉSZ BETEGSÉG, AMELY A MAI NAPIG ELKÍSÉR ENGEM. SOHA NEM VOLTAM HASONLÓ HELYZETBEN, ÉS REMÉLHETŐLEG MÁR NEM IS LESZEK. AMINT LEHETETT, FELVETTEM AZ ELSŐ OLTÁST – EZ BUDAKESZIN A REHABILITÁCIÓM ALATT TÖRTÉNT –, RÁ EGY HÓNAPRA A MÁSODIKAT, ÉS NEMRÉGIBEN A HARMADIKAT IS BEADATTAM"

- nyilatkozta a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. A teljes interjú ide kattintva olvasható el.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!