Aradszki András: Brüsszelben változásra van szükség

Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben napirend előtt azt mondta: az Európai Bizottság jelenlegi elnöke, Ursula von der Leyen szerint Ukrajna és „a messziről jött emberek” mindenek felett állnak, az európai emberek csak utánuk. Ez a véleménye az Európai Parlament (EP) többségének is – jegyezte meg.

Aradszki

Egyedül Magyarország az, amely következetesen kiáll a keresztény, nemzetállamokra épülő Európát a megsemmisülés irányába hajszoló brüsszeli fősodorral szemben”

– hangsúlyozta.

Brüsszel máig tárt karokkal fogadja a migránsokat, a „legújabb őrület” pedig a közös ukrajnai békemisszió – nehezményezte, kiemelve:

Brüsszelben változásra van szükség.”

Zsigmond Barna Pál, az Európai Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára válaszában leszögezte: felháborító, hogy Brüsszel a migránsokat támogatja az európai emberek helyett, és hasonlóan aggasztónak ítélte az orosz-ukrán fegyveres konfliktussal kapcsolatos uniós álláspontot is.

Szavai szerint „kedélyeket borzoló”, hogy a magyar dollárbaloldal EP-képviselői sorozatban szavazzák meg a háború- és migrációpárti határozatokat. Brüsszelben ezért változás kell – összegzett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!