Aradszki András: Eljött a tettek ideje

Aradszki András (KDNP) arra figyelmeztetett, hogy az emberiség számára eljött a tettek, a közös cselekvés ideje az éghajlatváltozás szempontjából.

Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője
    
Kiemelte: technológiai válaszokat kell keresni az éghajlat felmelegedésére, a levegő elszennyeződésére, emellett figyelni kell az „emberi lét minőségének alakulására" is.
    
A kormánypárti politikus bírálta az ellenzéki törvényjavaslatot, mert az szerinte az politikai harci mezőre terelné ennek a komoly kérdésnek a megvitatását.
    
Aradszki András szerint az előterjesztésben foglaltak nagy része már megvalósult. Hangsúlyozta, Magyarországnak az eddigi uniós kötelezettségeit kell teljesítenie a károsanyagkibocsátás és az energiafelhasználás területein.
    
A KDNP politikusa aláhúzta, Magyarország az eddig elfogadott stratégiáknak és akcióterveknek köszönhetően el tudja érni klímavállalásait, az ehhez kapcsolódó környezetvédelmi intézkedéseknek köszönhetően pedig Európa egyik legélhetőbb országává válhat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!