Aradszki András : Fent kell tartani a készültséget és védeni kell a gazdaságot

Aradszki András (KDNP) azt hangsúlyozta az Országgyűlésben, hogy a 2020-as költségvetéshez stabil hátteret nyújtottak a 2019-es eredmények. Most azonban nem a megszokott módon kell a feladatot végrehajtani, szükség van a célhoz igazodó új, innovatív megoldásokra - tette hozzá.

Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője

A járványügyi helyzetben az ország jól vizsgázott, de ez szükségszerűen a gazdaság visszaesésével járt. A mostani indítványnak egyszerre kell biztosítani a járványügyi készültség fenntartását és a gazdaság védelmét - emelte ki a politikus. A büdzsének emellett támogatnia kell a gyermekeket és a gyermeket nevelő családokat is - szögezte le.
    
A törvényjavaslat azzal számol, hogy 2021-ben a gazdaság teljesítménye körülbelül 4,8 százalékkal bővülhet. A költségvetés számai bíztatóak és reményt adnak arra, hogy jövőre a magyar gazdaság képes lesz visszatérni a 2019-es növekedési pályára - jelentette ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!