Aradszki András: A fogyasztóvédelem céljait és az energiabiztonságot szolgálja a javaslat

Aradszki András gyakorlatai tapasztalatokkal indokolta az energetikai, valamint egyes klímapolitikai és adózási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat támogatását.

A KDNP azért támogatja a módosításokat, mert úgy látja, hogy az előterjesztés az energiahatékonyságot, az energiabiztonságot, a fogyasztóvédelem céljait, valamint az energiaszolgáltatók érdekeit szolgálja - fejtette ki a KDNP-s képviselő az Országgyűlésben.

Aradszki AndrásAradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettes

Helyesnek nevezte a bányavállalkozók mulasztásával kapcsolatos szabályok tisztázását, valamint hogy megteremtik a termálvízzel kitermelt kísérőgázok hasznosításának szabályait. Vélemény szerint nem jelent kutatásellenességet az a szabály, hogy a kutatáskor kitermelt bányászati termék, ásványi vagyon után is bányajáradékot kell fizetni. Megjegyezte, a megérett a helyzet a bányászati törvény piacibb alapú, átláthatóbb újrakodifikálására.
    
A jövőben a nemzetközi számviteli szabályok szerint működő társaságok beszámolóit is alkalmazni lehet a felügyeleti díjak megállapításakor a távhőszolgáltatási, a földgázellátási és a villamosenergia-törvény módosításával - ismertette. Szerinte a javaslat egyes panaszeljárásokkal kapcsolatban pozitív szabályokat is tartalmaz.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!