Aradszki András a gyógyulás útján

Hamarosan a rehabilitációval folytatódhat Érd országgyűlési képviselőjének gyógyítása – írja az Érdi Hírek.

Aradszki András közel másfél hónapja kapta el a koronavírust, ami miatt kórházba, sőt lélegeztetőgépre kényszerült. Az elmúlt időszak nagy részét az intenzív osztály fertőző részlegén töltötte altatásban, ám a szervezete hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot.

Ennek köszönhetően ezekben a napokban már több mint egy hete újra éber állapotban van, kommunikál a környezetével és a lélegeztetőgépre sincs már szüksége. Ahogy az egyik orvosa fogalmazott: képviselő úr a gyógyulás útjára lépett. Információnk szerint nemsokára egy Budapest közeli rehabilitációs intézetben folytathatja a felépülést.

Aradszki AndrásAradszki András, Érd és térsége országgyűlési képviselője, a KDNP frakcióvezető-helyettese

Érden és a környező településeken nagyon sokan imádkoztak érte. Úgy tudjuk, rengeteg levelet, hangüzenetet kapott, amelyekben jóakaratú emberek kívánnak neki mielőbbi gyógyulást. 

Politikai ellenfelei nem voltak ilyen kegyesek hozzá. Először az Ezalényeg nevű, Bajnai Gordon szocialista politikushoz köthető baloldali botrányoldal gyalázta őt fizetett politikai hirdetésben.

Ezután Bősz Anett, a Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciójának tagja, Érd polgármesterének felesége tett közzé a közösségi oldalán egy nagy botrányt kiváltó bejegyzést, amelyben egyebek mellett így fogalmazott: „Alig várom, hogy felépüljön, (…) és agyagba döngölhessük.” 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!