Az „LMBTQ-kérdések" a hálószobába, nem pedig a gyerekszobába valók

Újabb, a szivárványcsaládokat támogató mesekönyv jelent meg Magyarországon Micsoda család! címmel, amelynek promotálásában számos magyar író, költő, meseíró és műfordító is részt vett. Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta: Nyugat-Európában már a gyermekeket is be akarják vonni a különböző szexuális irányzatok propagandáiba, de ezek hálószobába, nem pedig gyerekszobába való kérdések.

 

Látjuk, hogy Nyugat-Európában már a gyermekeket is be akarják vonni a különböző irányzatok propagandáiba, de véleményünk szerint ezek a hálószobába, nem pedig a gyerekszobába való kérdések

– reagált a Magyar Nemzetnek Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szóvivője (képünkön) annak kapcsán, hogy újabb, a szexuális kisebbségekkel kapcsolatos érzékenyítő gyermek mesekönyv jelent meg.

Nacsa Lőrinc

A kormánypárti politikus leszögezte: pártja élet- és családpárti politikai közösségként Magyarország alaptörvényét tartja irányadónak. Elmondta, hogy a gyermekek védelme kiemelt feladat mind fizikai, mind lelki és szellemi értelemben.