A baloldal bizonytalanságot és félelmet kelt az emberekben

Emberéletekkel játszik a Demokratikus Koalíció, amikor politikusai egy újabb ürügyet keresve próbálnak figyelemhez jutni. Bizonytalanságot és félelmet keltenek az emberekben, amikor közleményükben megkérdőjelezik egyes vakcinák használhatóságát.

A baloldali politikusok levélben fordultak Kásler miniszter úrhoz, hogy az általuk vezetett kerületekben kizárólag az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltóanyagot alkalmazzák. Ezzel ismét hátráltatják a járvány elleni védekezést, és közvetetten a gazdaság újraindítását is.

A magyar kormány számára elsődleges az emberi élet védelme, csak megbízható, a magyar hatóságok által szigorú előírások mentén ellenőrzött oltóanyag használatát engedélyezi. A baloldali politikusok nemcsak a kormány intézkedéseit, hanem a hónapok óta emberfeletti munkát végző virológusok, gyógyszerészek és tudósok szakértelmét és elkötelezettségét is megkérdőjelezik. A Gyurcsány-párt aszerint változtatja véleményét, ahogy az érdekei kívánják, miközben a baloldal politikusaitól etikailag megkérdőjelezhető lépések sorát láthatjuk nap mint nap.

Az emberélet nem lehet politikai haszonszerzés eszköze, ezért sokadszorra felhívjuk a baloldal figyelmét, hagyjon fel az emberek egészségét veszélyeztető játszmáival!

dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője
Újbuda országgyűlési képviselője

 

(Kép:123RF)