A baloldal fejezze be a hergelést és a védekezés veszélyeztetését!

A kormánypártok szerint a baloldal újra lebukott: kiderült, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenes kinyitásra biztató szervezkedés mögött a baloldal egyik szombathelyi háttérembere áll.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában azt mondta: a Gyurcsány-koalíció hergeli az így is nehéz helyzetben lévő vendéglátósokat.

Nacsa Lőrinc

A kormánypárti politikus hozzátette, a baloldal eddig sem segítette, csak hátráltatta a járvány elleni védekezést. Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak. Politikai érdekeik miatt veszélybe sodorják az emberek egészségét, és az eddig elért eredményeket - összegezte a kormánypártok véleményét a frakciószóvivő.

Nacsa Lőrinc kiemelte: fontos, hogy az emberek betartsák a szabályokat, hiszen több európai országban azt látni, hogy az idő előtti enyhítés brutálisan megnöveli a napi fertőzésszámokat.

Felszólítjuk a baloldalt, hogy fejezze be a hergelést és a védekezés veszélyeztetését - mondta a KDNP-s politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!