A baloldal hagyjon fel az öncélú botránykeltéssel!

A DK-s Gy. Németh Erzsébet a kormányzati információs plakátok megrongálásával kíván médiafigyelmet és támogatottságot kiharcolni – még büszke is a károkozásra –, miközben ezalatt számos területen nyújthatna segítséget az embereknek a koronavírus elleni védekezésben.

Megdöbbentő és elszomorító, hogy egy világjárvány alatt, az emberélet elsődlegességének figyelmen kívül hagyásával a baloldal csak az újabb politikai haszonszerzés érdekében képes aktívan dolgozni. A DK-s Gy. Németh Erzsébet a kormányzati információs plakátok megrongálásával kíván médiafigyelmet és támogatottságot kiharcolni – még büszke is a károkozásra -, miközben ezalatt számos területen nyújthatna segítséget az embereknek a koronavírus elleni védekezésben. A Demokratikus Koalíció egy közösségi oldalon el is dicsekszik az esetről, látható, hogy a korábban a főpolgármesteri székért vívott küzdelemben csúfosan alulmaradt baloldali politikus egy kis csapattal buzgón ragaszt, majd vidáman fotózkodik az elcsúfított óriásplakátok előtt.

Gy. Németh Erzsébet párttársaival a megrongált, átragasztott plakát előtt - Fotó: DK Pesterzsébet FB oldala

Immár sokadszorra és erélyesen kérjük a baloldalt: ha már nem akarják segíteni a pandémia leküzdéséért folytatott munkát, legalább ne akadályozzák azt, hiszen emberéletekről, családokról, munkahelyekről van szó. Egy politikusnak kiemelt felelőssége és kötelessége, hogy a vírus okozta veszélyhelyzetben félretegye saját ambícióit és a hatalomszerzés érdekében szervezett politikai akciók helyett az állampolgárok érdekében az összefogás mellett tegye le a voksát.

Elítéljük a vandalizmust és felszólítjuk az önmagát demokratának definiáló, de a sajátjától eltérő véleményt el nem tűrő baloldalt, hagyjon fel az öncélú botránykeltéssel!

dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője
Újbuda országgyűlési képviselője

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!