A baloldal mindig csak elvett a családoktól

A baloldal „világéletében” mindig csak elvett a családoktól – jelentette ki a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője keddi videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc azt mondta, a baloldal megszüntette a családi adókedvezményt, lerövidítette a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes) időtartamát, „egekbe” emelte az adókat és a rezsit, de még a családi pótlékot is meg akarta adóztatni.

Gyurcsányék a kormányzásuk idején csak a megszorításokkal éltek, a gyermekek nevelése szinte egyet jelentett a szegénységgel, lényegében büntették a gyermekvállalást”

– hangsúlyozta a frakciószóvivő, hozzátéve: megszüntették az otthonteremtési programokat, elvették a családoktól a kedvezményeket, és helyette a káros devizahitel-konstrukciókba hajszolták őket.

Nacsa Lőrinc

Kiemelte, a baloldal képviselői még az elmúlt években sem voltak hajlandók megszavazni a gyermekeseknek szóló támogatásokat, ehelyett Magyarország lejáratásával, álhírek és „kamuvideók” gyártásával foglalkoztak.

A Fidesz–KDNP szerint fontos, hogy Magyarország családbarát hely legyen, ezért 2010 óta folyamatosan bővül a családtámogatások köre, ez idő alatt két és félszeresére emelkedett a családok támogatása, amely arányaiban egész Európában az egyik legmagasabb”

– jelezte Nacsa Lőrinc.

Felhívta a figyelmet, hogy csak a családi adókedvezménynek köszönhetően 2011 óta majdnem 3000 milliárd forint maradt a gyermeket nevelő családoknál.

Hozzátette, a gazdaság-újraindítási akcióterv része az otthon-felújítási támogatás és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes hitellehetőség is, ami ismét nagy segítség a gyermeket nevelő vagy váró családoknak.

„Ameddig Gyurcsányék a nehéz időkben is csak elvettek a magyar családoktól, addig a Fidesz-KDNP a járvány okozta válság ellenére is kitart a gyermeket nevelők támogatása mellett”

– fogalmazott Nacsa Lőrinc.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!