A baloldal sosem törődött a családokkal

A baloldal magukra hagyta a családokat, míg az Orbán-kormánynak köszönhetően ma biztonságos és kiszámítható az otthonteremtés – jelentette ki a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc emlékeztetett: Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton ismertette az otthon-felújítási támogatás részleteit és a kedvezményezettek körét.

A gazdasági újraindítási akcióterv részeként ismertetett program rengeteg magyar családnak jelent segítséget, hiszen maximum hárommillió forint vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe meglévő otthonuk felújítására – jelezte.

Ezzel szemben Gyurcsány Ferenc és a szocialisták, amikor hatalmon voltak, megszüntették az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, eltörölték az otthonteremtési adókedvezményeket és az államilag támogatott lakáscélú kölcsönöket is – emelte ki.

Nacsa Lőrinc

Hozzátette, hogy Gyurcsányék kockázatos és veszélyes devizahitelbe „kényszerítették” a családokat, valamint több mint egymillió ember otthonát és megélhetését sodorták veszélybe.

„Rengeteg magyar embertől elvették az esélyt az önálló lakás vásárlására” – hívta fel a figyelmet, úgy folytatva, hogy a baloldal most sem támogatja az otthonteremtést biztosító intézkedéseket, mint például a csok bevezetését, a csökkentett lakásáfát és az otthonteremtési támogatás költségvetési támogatását sem.

„A Fidesz-KDNP a koronavírus-járvány alatt is kiemelten támogatja a családokat, nem szűkíti, hanem bővíti a családtámogatásokat és az otthonteremtési programot” – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!