A baloldallal szemben a Fidesz-KDNP válság idején is segíti az embereket

A baloldal a válságot adóemeléssel és megszorításokkal kezeli, de a Fidesz-KDNP a válságban is segíti az embereket - mondta a KDNP frakciószóvivője csütörtöki, a 2022-es költségvetés munkahelyteremtési fejezetéről szóló videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: a baloldal egyszer már tönkretette az országot. 

Amikor hatalmon voltak ugyanis, nem munkahelyvédelemmel, támogatásokkal és adócsökkentésekkel kezelték a válságot, hanem további terheket róttak az emberek és a vállalkozások vállára:

emelték az adókat, csökkentették a táppénzt, megszorítást megszorításra halmoztak, ezzel megduplázták a munkanélküliséget, és százezreket ítéltek megalázó segélyre" - mondta.

Hozzátette: a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal azóta sem változott, a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságot is megszorításokkal, adóemelésekkel kezelték volna most is. "Ha rajtuk múlott volna, sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem jutott volna" - jegyezte meg.
    
Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP a válságban is segíti az embereket. 

A munkahelyvédelmi intézkedéseknek köszönhetően a foglalkoztatottak száma ismét meghaladja a 4,5 millió főt.

A jövő évtől szja-mentességet kapnak a 25 év alatti fiatalok, csökkennek a munkáltatói terhek és több jut munkahelyteremtésre és beruházásra is" - sorolta. Hozzátette: a 2022-es költségvetés azt célt szolgálja, hogy a járvány után több munkahely legyen, mint azt megelőzően.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!