A bevándorlási különadó egy újabb védelem az országnak

A bevándorlási különadó egy újabb védelem az országnak – jelentette ki Hollik István a pénteken elfogadott jogszabály kapcsán.

Mindazon szervezetekre, akik ezentúl a bevándorlást támogatják vagy segítik, azokra bevándorlási különadót vetünk ki; az Országgyűlés pénteken fogadta el az erről szóló törvényt, mely még a nyáron életbe is léphet – jelentette ki a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

Hollik István, KDNP, Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője

Aláhúzta, a bevándorlási különadó egy újabb védelem az országnak a jogi határzár, a kerítés, a Stop Soros törvény és az alkotmánymódosítás mellett. A Soros-szervezeteknek ezentúl súlyosan fizetniük kell, ha bármilyen bevándorlást támogató tevékenységet végeznek, és ha ilyen célra támogatást fogadnak el bárkitől – fejtette ki a kormánypárti politikus.

Elmondta, mivel a Soros-szervezetek köztudottan azon dolgoznak, hogy Európát bevándolókontinenssé és hazánkat pedig bevándorlóországgá tegyék, nyugodtan mondhatjuk, hogy a bevándorlási különadó valójában egy Soros-adó. Az ebből befolyó pénzt a magyar állam csak határvédelemre fordíthatja – közölte Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!