A XIII. Deák András Asztalitenisz Emlékverseny képekben

Január 11-én, szombaton ismét megrendeztük a nagysikerű Deák András Asztalitenisz Emlékverseny.

Deák András Asztalitenisz Emlékverseny (Budapest, 2020.01.11. KDNP fotó: Váli Miklós)

Sporttal és közösségi együttléttel emlékeztünk ismét Deák András barátunkra 2020. január 11-én, amikorra a KDNP Sport és Életmód Szakbizottsága és a Regnum Marianum SE hagyományos évenkénti asztalitenisz-emlékversenyére hívtuk a kereszténydemokrata valamint az egyházi közösségekbe tartozó barátainkat. Az esemény helyszíne – az előző évekhez hasonlóan – a MOATSZ Ormai László asztalitenisz-csarnoka volt.

Deák András Asztalitenisz Emlékverseny Deák András Asztalitenisz Emlékverseny (Budapest, 2020.01.11. KDNP fotó: Váli Miklós)

András 12 évvel ezelőtt, 2007 októberében hosszú, fájdalmas betegség után adta vissza lelkét Teremtőjének. Az MKDSZ budapesti elnöke, a XI. kerület országgyűlési képviselője volt. A Regnum Marianum közösség aktív tagja volt, 6 gyerekes családapaként példamutató családi életet élt.

Deák András Asztalitenisz EmlékversenyKDNP Országos Sport és Életmód Szakbizottság az Deák András Asztalitenisz Emlékversenyen. Új vezetőség (balról jobbra): Kriksz István  titkár, Hídvégi Vince elnök. Régi, leköszönő vezetőség: Zaymus Vince elnök, Fodor Artúr titkár. (Budapest, 2020.01.11. KDNP fotó: Váli Miklós)

Az ő emlékét felidézve rendeztük meg idén immár 13. alkalommal ezt az emlékversenyt, amelyen az évek során a régi barátai mellett egyre több fiatal is elindult, olyanok, akik személyesen már nem is ismerték őt.

Deák András Asztalitenisz EmlékversenyDeák András Asztalitenisz Emlékverseny (Budapest, 2020.01.11. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!